Året 2023
Har inte skrivit på länge men har inte orkat men nu gör jag en summering av det gångna året.
Mitt hemmaboende barn flyttade till en annan stad 
Dagen innan min födelsedag var det rättegång eftersom jag blev misshandlad. Domen blev slutligen Vård och 32700 i skadestånd. Har fortfarande inte fått skadeståndet trots att jag har ansökt från Brottsofferfonden
Han jag dejtade gick bärsärk i ca 17 timmar innan polisen stormade lägenheten med dragna vapen
En vän frågade mig ifall jag ville flytta till samma stad och jag sa ja. Eftersom jag vill komma bort från all skit och börja om. Men plötsligt sa min vän Nej dom vill inte hyra ut till någon som är sjukskriven och bara sitter hemma. Blev så ledsen.
Sommaren kom och min sjukskrivning blev förlängd i 6 månader. Jag jagade arbetsfördelningen och försäkringskassan sedan januari eftersom dom lovade mig att arbetsträna. Men dom svar fick jag att det inte fanns något passande till mig i staden där jag bor.
Det blev en flytt och en lättare misshandel blev jag utsatt för. Började allt mer tappa livsgnistan och glädje. Jag gick till både psykolog och en diakon på samtal. Psykologen förstod inget av min ångest och rädslor. Diakonen sa att det vore bra ifall jag bytte stad , började om där ingen vet något om mig,min bakgrund och misshadlingar. För i den stad jag bor i är jag dömnd och kommer få svårt att få ett arbete. En gammal vän som flyttat härifrån sa att I denna stad glömmer ingen vad man har gjort, umgås med eller sagt tidigare. Fast man ändrar på dig till det bättre är det endast det gamla folk ser och dömer en för.
En av mina bästa vänner från barndomen försvann . Jag har smsat ringt och skrivit på sociala medier. För har jag gjort henne något utan vara medveten om det så vill jag be om ursäkt. Vi som alltid har ställt upp för varandra på olika sätt i flera år och pratat i timmar i mobilen. Det blev tyst och tomt utan henne.
Har blivit stoppad av polisen några gånger och fått lämna blodprov men det har varit negativt och bara visat att jag är ren . Får frågan ifall jag inte har några tänder pga missbruket. Vilket missbruk undrar jag,då undrar dom varför jag inte har bett soc om implantat
 För jag är sjukskriven och har pengar från försäkringskassan, har försökt att få bidrag till tänder men får bara avslag.. 
Det blev ännu en flytt och till en fin mysig lägenhet även att jag trivs i lägenheten så trivs jag inte i stan
Kom i bråk med några vänner och pga jag mådde dåligt av olika anledningar så tog jag massa tabletter en söndag och vaknade upp en torsdag på soffan. 
Sen blev det jul och ångest knackade på av många olika anledningar en av dom var att jag blev nästan misshandlad till döds förra året. Har pratat med diakon men hon kan inte hjälpa mig att få en lägenhet i en annan stad.Min psykolog sa att jag behöver inte öppna dörren ifall han som har misshandlat mig står utanför. Kul att hon skuldbelägger mig och tycker att jag ska må ännu sämre och vara inlåst i min lägenhet.
För snart om ca 1-2  månader kommer han som slog mig ut i friheten. Då kommer jag inte våga att gå ut och jag ansökte om förlängning av besöksförbud men det kommer han strunta i. Han anser bara att jag har förstört hans liv genom att anmäla misshandeln och därmed ska han straffa mig.  Året började med polisen och rättegång, året tuffade på med polis,lättare misshandel, negativa provtagningar (positivt för mig iallafall) vänner som jag verkligen har haft förtroende för och litat på visade sina rätta jag som blev utnyttjad, misshandlad och bestulen av. Jag får ofta höra att jag ska ge folk en chans och jag kommer inte att göra det mer igen. Utan vill bara flytta och börja om.
Året slutade iallafall bra . Jag kom in på en efterlängtad utbildning