onsdag
Idag var jag och besökte en kompis, hon var hemma eftersom hennes minsta var lite sjuk. Så jag överraskande dom med ett besök, eftersom jag vet att där behöver man inte höra av sig för att få en kopp kaffe. 
Hon öppnade dörren med håret på ända och utbrast kom in så sätter jag på kaffe . Men herregud jag har ingen bh på mig.🤣🤣 Så rolig hon är. 
Hennes mellersta barn ska på utredning om Autism. Bättre att veta och få den hjälp man behöver tidigt. Så kom vi in på våra föräldrar. Hon har en sån fin mamma och bonuspappa. Hon sa att hon är så tacksam att hennes mamma lämnade bio pappan så hon fick en bra bonus. 
Så suckade vi bara om mina föräldrar och bonus mamma. Det var inte längesen pappa ringde och gnällde hur psykiskt dåligt hans fru mår. Att hon vill ställa sig framför tåget .
Han har inte frågat mig en gång hur jag mår trots han vet orsakerna till att jag är sjukskriven.
Jag sa att det är konstigt att du aldrig kan fråga mig hur jag mår. Du behöver inte vara rädd att hon ska ställa sig framför tåget för hon har inte koll på tågtiderna annars kan jag plocka fram dom åt henne .
Efter det har han inte nämnt att hon mår dåligt. 
Min kompis skrattade och sa herregud så typiskt dig att säga så. Men fan det kan dom ha,dom har aldrig ställt upp för dig.
Så skrattade vi , drack kaffe och varsin dammsugare
Men jag börjar få det bra igen 🙂 att få vara glad är Skönt