kaos i huvudet
Denna helg har varit kaos i mitt huvud. Kan inte sluta gråta. Ångesten har verkligen kommit tillbaka och jag vet inte vad jag ska göra åt det eller vad som triggar den. Tror att kaoset i huvudet beror på :

Mycket är min osäkerhet och min självkänsla i mitt förhållande. Att är jag verkligen värd att älskas? Älskar/tycker han verkligen om mig? Eller är han med mig bara för att han inte hittat någon annan? Kommer han att lämna mig eftersom jag inte kan bli sambo ? Det skulle knäcka mig totalt.

Min ekonomi och skulder. Jag letar efter lägenhet men pga skulder så får jag ett blankt Nej och jag har ingen borgenär. Sen har jag inte råd med dom lägenheter som är tillgängliga,för en 3:a ligger på ca 9000-10500 kr. Jag fick avslag på godman och skuldsanering. Att bli av med mina skulder hade gjort mycket för mitt mående.

Jag skulle aldrig kunna bli sambo heller eftersom jag inte vill att hans ekonomi ska bli drabbad pga mina skulder. Det är ju det enda jag vill egentligen. Han är den som jag känner mig trygg med och kan minska kaoset i mitt huvud och kropp.


Mina tänder. Fick dra ut en rot på en framtand för den går inte att laga mer. Snart har jag inga tänder alls på överkäken.

Sen har jag gått upp mycket i vikt så jag trivs inte med min kropp. Visst är det snällt att folk säger att jag är fin som jag är. Men det enda som spelar roll är faktiskt hur jag känner mig och trivs med mig själv. Inget annat. Saknar mina fina kläder, fick plocka bort 2 Ica kassar nästan så nu är det tomt i garderoben nästan.



Men jag måste bara att acceptera att det är kaos ,att livet kommer vara skit,att det blir helt enkelt inte bra och försöka trycka undan allt inom mig. Jag avskyr när folk frågar hur det är för jag vill inte vara till besvär och säga sanningen. För sanningen är så obehaglig och jag vill inte vara till besvär/ belasta någon. 
Dags att trycka undan allt till något mörkt hål inom mig,till min mörka avgrund som jag har och resa mig upp igen