The Botten is Nådd och The hoppet är Gone
Min ork Min kraft Min lust Min vilja är slut.😵‍💫 Jag har sagt dom orden tidigare men ändå kämpat på och vidare. Men nu är botten nådd igen och Glädjen Livet Lycka Tillfrisknandet känns och är borta med vinden. 
I början av Januari träffade jag en gammal kompis på stan och han skulle bara stanna på en kaffe. Men han fick höra om misshandeln jag hade blivit utsatt för,  hur rädd och otrygg jag känner mig (fortfarande) så frågade han ifall han skulle sova några dagar som blev mer än några dagar.
Han har verkligen visat mig vad Kärlek Ömhet och Omtanke är. 💜Han har väckt, tröstat mig på nätterna när jag har skrikit och gråtit efter mardrömmar om misshandeln.  Den första tiden fick jag panik innan jag var helt vaken eftersom jag trodde att min vän var han som misshandlade mig.  Jag tar ju sömntabletter endast i nödfall eftersom jag går i sömnen på alla sömntabletter som finns. En morgon vaknade han vid 4-5 att sängen var tom,då hade jag precis låst upp och öppnat ytterdörren.  
Han har verkligen funnits där på alla sätt han har kunnat och vi lärde känna varandra på ett helt nytt sätt. Vi har även hjälpts åt med allt och det är jag inte van vid. Utan jag är ju van vid att sköta precis allt och bli en ny mamma istället för flickvän. Eftersom allt kändes så bra så beslöt vi oss ss för att bli ett par. Har aldrig skrattat så mycket med någon heller 😄

Men jag är som jag är rädd , osäker , tillits problem för allt som heter  kärlek och förhållande. Jag vågar inte släppa in någon till 100 % för jag kommer ju ändå bli övergiven. 😰
Jag hade rättegång för några veckor sedan mot mannen som misshandlade mig. Han fick det lägsta straffet men jag fick min bekräftelse på att rätten lyssnade på mig ,det blev grov misshandel..  När man träffar gamla vänner som man trodde var vänner så säger dom, ja vi har ju nästan slagit vad om när du skulle bli misshandlad. Det visste vi ju alla att han skulle slå dig! Så fnyser dom ,sätter upp näsan i vädret, går och sen slutar dom att hälsa på mig. Men titta på mig i affären och fråga runt en massa om mig det kan dom. Men eftersom jag bara sitter hemma och endast släpper in 3 personer i mitt hem så finns det inget att berätta. Jag får alltid reda på vad någon har frågat om mig och vem. Jag förstår inte,vad som är så intressant med mig 🤨 Människor är verkligen elaka
Mitt enda hemmavarande barn kände sig inte trygg i vår stad ,plötsligt tog sin partner och saker till en annan stad. Det gjorde så ont så ont att bli lämnad kvar i en stad där man har familj men aldrig träffar dom ,men ondast upptäckten att mitt barn med partner har ljugit för mig och det kan jag aldrig aldrig förlåta. Barnet var en av dom få jag verkligen kunde lita på men jag kommer aldrig kunna lita på mitt barn igen . Det gör mig ledsen och sårad.

Pga olika anledningar tog det slut mellan mig och min vän. Det är först nu som jag inser hur mycket jag älskar han, saknar han och hur bra vi hade det. Jag önskar att jag verkligen hade kunnat visa och ge han mer kärlek än vad jag har kunnat. Men min rädsla för att bli övergiven sätter stopp för det. Vi båda har våra olikheter och problem på olika sätt. 
När den sista smällen hände och det tog slut med min vän då tappade jag precis allt. Visst är det skönt att vara själv för vi båda sa att vi kan inte bo ihop för vi är lite för olika i sättet utan särbo är det bästa för oss. Han skulle flytta hem när jag kändes mer stabil på nätterna men nu blev det tidigare ändå. Han är ledsen och förtvivlad det är även jag över allt.
Så nu är jag på väg in i en depression igen, att sova vad är det. Förra veckan sov jag Söndag -tisdag dygnet runt nästan och nu inget . Jag sitter mest på balkongen dygnet runt,dricker te, gråter och har börjat få panikångestattacker igen. 
Jag orkar inte må så här, det är inte mänskligt att må så här dåligt.😰
Har ett hopp hur jag ska kunna må bra igen men jag vet inte vad ifall jag orkar vänta.
Även jag letar efter nytt boende i samma stad som yngsta barnet , för trots lögner och ingen tillit så vill jag ha nära. Men det är så svårt med lägenheter överallt , för skulle jag få en omstart i en ny stad. Ingen vet vem jag är eller råkat ut för,slippa elaka kommentarer från gamla vänner och deras snokande så vet jag att det skulle göra så mycket för mitt mående. 



All glädje skratt annat är bara en fasad utåt för det är ändå ingen som bryr sig om hur jag mår på insidan och riktigt. Skulle folk veta så heter det bara rätt åt dig att du mår dåligt. Det visste vi att du skulle göra och vi visste även att du skulle bli misshandlad så flinar dom skadeglatt ...
Jag kan nog inte utse en vinnare av alla nedlåtande Människor jag har träffat sedan jul , till det fina priset av Vinnare till kasta sten och glashus