Singel och livs plan
Har insett att nästan i hela m

itt liv, har jag prioriterat andra. Jag har börjar tänka mer på mig själv. Hur jag vill ha/ leva mitt liv och vilka jag vill ha i det.

Barnen är snart vuxna och ska skaffa sig egna liv. Tiden går så fort, det var inte längesedan dom gick dagis och var beroende av mig. Nu är dom tonåringar och inte lika beroende av mig.
Drömmen / planen är
# Bli hel som person 
# Skuldfri
# Utbilda mig
# Resa 
# Skaffa mig hus på landet vid en sjö
#Gå olika kurser hade varit kul ex pole dance, silver smide


En dröm är att öppna ett B&B i södra Frankrike när barnen är vuxna och klarar sig själva eller strax innan jag blir pensionär. Ett litet med ca 5-6 rum och svensk mat. Skulle vara exotiskt i Frankrike 
Visst saknar jag någon att ha här hemma och prata med på kvällen, speciellt på helgerna eller när jag är ledsen 
Men samtidigt är det så skönt bo själv..
 För jag ligger nämligen raklång på tvären i min säng så det får inte plats nån mer 
Inte så mycket tvätt eller disk heller eller jag behöver inte städa efter någon annan 
Kan välja vilket tv program eller film som jag vill se utan någon som knorrar och inte vill se den 
Finns både för och nackdelar med allt.. Men jag har ingen panik med något.. Mest andra som har panik över min situation, som vanligt.. Förstår inte att folk tycker det är hemskt att vara singel och bo själv? När jag träffade mitt senaste ex hade jag bott själv i 8 år och skild i 6 år, tror jag. Jösses vad folk var oroliga för mig, det är väl klart jag skulle ha en karl? 
Sen när man väl träffade en som fick ner mig från det isberget som jag satt på då. Då blev folk förvånade men glada för min skull.. Men jag tänker inte bli ihop med vem som helst bara för slippa ensamheten..