Buuuu säger mina hjärnspöken
På ett sätt är det fantastiskt att alla människor är olika individer. Men på ett annat sätt så förbannat frustrerande. Tänker på det här med att diskutera olika saker, man löser mycket med att öppna käften och prata. Visst kan man såra med ord men det behöver man inte göra. Det handlar mycket om tonläge och valet av ord man använder.
Jag är en person som hellre löser en konflikt , pratar en massa än stoppa huvudet i sanden. För ser man inte problem, bekymmer eller vad det är så existerar dom inte. Man lägger locket på för att man kanske är konflikt rädd, vill inte inte prata om det,  man kan vara uppfostrad att man inte pratar om psykiska sjukdomar & problem eller någon annan orsak. Eller så glider personen undan utan någon anledning. Slutar svara på sms eller när man ringer.

Bara det att sånt beteende gör att min borderline & biopolär psyke/hjärna går på högvarv. Även min fantasi och mina känslor tyvärr.
Jag är expert på analyser olika saker händelser och bygga upp fantasi scenario i huvudet. Allt i mitt huvud är uppbyggt på känslorna som jag har just då och det beror händelsen /samtal som har orsakat kaoset.
Många gånger har faktiskt min fantasi och känslor rätt när det har blivit kaos
I sådana lägen är det inte roligt att ha rätt, för det är då jag blir sårad/sviken. Bättre att allt var i mitt huvud på låtsas. 
Eller rättare sagt , bättre att sätta sig ner och prata om vad det nu kan vara så slipper jag dessa hjärnspöken. Hela veckan sen förra lördagen har hjärnspöken bott i huvudet på mig och personen svarar inte på sms eller när man ringer. 
Det bildas kaos i min hjärna och psyke det beror enbart att en person inte kan säga vad problem är är. Tyvärr så trycker det beteendet ner mig, för jag är lite osäker på mig själv och dålig självkänsla. Fast jag vet att denna gång är det inte mitt fel, men ändå sitter jag och funderar på ifall jag har sagt något fel eller gjort något fel..
Dom borde införa ett skolämne där man får lära sig att det är inte bra för ens mående/psykisk hälsa att lägga locket på ,då bara samlas problem mm. Att man får lära sig hur viktigt det är att prata om känslor, att lösa problem/konflikter eftersom man inte bara skadar sig själv med locket på metoden utan man skadar även andra .
Försöker få mina hjärnspöken att flytta men det är svårt när man inte får en förklaring.