Kärlek och matrester

Fundera mycket på dessa konstiga karlar man får efter sig. Dom måste nog tro att dom är guds gåva?!? 
Varför skulle jag vilja inleda ett förhållande med någon som är gift/ sambo/särbo??  Visst dom säger att dom ska dumpa sin partner för min skull. Skulle aldrig ens titta åt någon som är upptagen.  Lixom känns som varför skulle jag vilja ha någon som är upptagen?? Ska jag äta din frus matrester oxå?? 

En sån människa som är otrogen / lämnar sin partner för någon annans skull. Kommer ju behandla mig likdant. Ljuga bedra och lämna mig i slutändan. Så tilliten till en sån person är ju lika med noll. Och man kanske haft ett förhållande och varit den andra.  Man är ju självklart kär och blind, tror på att människan ska lämna sin partner för ens skull. Men personen kommer med massa undanflykter varför den inte lämnar och man går på allt. 
Man vill ju gärna tro på den man älskar. 
Men åren går och personen fortsätter med lögner och manipulerande. En sån person är sjuk och vill ha det bekvämt med en partner och en vid sidan om eller flera vid sidan om. 
En dag så förhoppningsvis så vaknar man upp och inser att allt är lögner och falska luft slott man byggt upp. Jag tänker inte sitta och vänta på någon i flera år som lovar och lovar, för allt är ju en lögn i slutänden eller så behandlar personen mig likadant och är otrogen mot mig. För det finns ingen framtid med någon som säger att dom ska lämna partnern eller gör det. 
Jag vill inte ha några smulor eller lögner. 
Antingen allt eller inget för det är  jag värd.  Jag är inget andra hands alternativ 
Jag ska bli älskad som jag förtjänar och min kärlek går till en person.