Lev ditt liv så lever jag mitt
Har några bekanta som verkar vara missnöjda med sina liv. Dom vågar inte leva sina liv som dom vill, dom har sina drömmar men vågar inte att försöka förverkliga dem. För man ska ju vara som alla andra i samhället inte sticka ut. För gör man det är man udda och folk pratar om en. 
Men dom ser upp till mig av någon konstig anledning. Dom verkar tro att jag har ett spännande liv, dom ser inte hur jag kämpar med mitt mående, mitt liv mm. För jag visar inte utåt hur mitt liv är. 

Tyvärr så har en av mina bekanta börjat göra det jag gör. Visst vissa saker är bra för personens hälsa, för när jag gick till psykolog så gick personen till kurator. Alla behöver prata och gå igenom sitt liv och händelser. 
Berättar jag att jag ska till gymmet och vilket pass jag ska träna, så kommer personen och ska träna. 
Personen har börjat tatuera sig hos min tatuerare
Jag har börjat premunera på matkasse
Personen har samma matkasse och lika ofta som jag 
Personen vill gärna veta ifall jag dejtar, vem jag dejtar och ifall det är seriöst 
Listan kan göras lång. Det har gått så långt att personens make sa att han ser vem hon har som idol och förebild, när jag träffade han första gången. 
Hon måste tyvärr bygga sin egen lycka och liv utan mig. För hon är en egen person med eget liv och hon kan inte bli mig eller leva mitt liv. 
Det har gått så långt att jag inte berättar något alls eller knappt ses längre. För mitt liv oavsett hur jobbigt och jävligt det är så är det mitt, bara mitt liv och ingen annans. 
Egentligen är det synd om sådana människor som är snälla parasiter och lever på hur andra lever, agera och försöker förverkliga sina drömmar. 

Jag börjar bli nöjd med mitt liv och har alltid försökt att vara mig själv. Göra det jag vill, klä mig som jag vill, ha mina egna åsikter mm. 
Jag är min egen person, med mitt eget liv, med egna drömmar och mål.. Jag klarar inte av sådana människor, det känns som jag blir uppäten av parasiter som måste leva på mig, mitt liv och drömmar.
Sådana människor undviker jag